Esu zmogus kaip zmogus miegstu mustis kurti su Photoshop'u ar gimp'u, soktiSiekiu savo tikslo kuo tapti taciau tai tik svajone ir zinau ,kad tai tikrai 1000 % neissipildys ji susijusi su wwe ar Tnanu gerai baigiu cia svajot.....Dazniausiai musdamasi laimiu o jei tai yksta su klaSioku tai ji apsizliumba tad lieku nekalta
gi pats norejo
Mano pravardes:Emma,rOI_AMI,RoiAmiElimak,ami,wwe123.esu jautrus zmogus nes mano horoskopas fish tad del belenkokio sudo galiu pradeti pati verkti esu labai rupestinga ir nepalieku zmogaus bedoiMano trukumai:Per jautriPer daug imu viska i galva
Esu nepasikelusi nekenciu kaip is manes tyciojasi iskart tai isprendziu kumsciais..nekenciu kaip tyciojasi is mano dantu grotu
taip taip as turiu dantyse grotas tai plokstele ji labai idomi visi pa,mate pradeda zvngt ir spoksot i grotas :Dna siaip miegstu vasara,keliones,zygius,karus
nu kai gyncijies su kuom nors tik ne su geriausia drauge nesz tada lieku apsizliumbus esu netvirtu nervu
Mano pliusai:Esu grazi,tvarkynga(tik ne savo kamabryje),Sokanti,sportiska
Mano Pliusai:
Sportiska,Grazi
(na bent noriu save taip pavadinti,bet nekenciu zmoniu kurie save labai giria).
Noreciau lankyti burelius:Karate ir gimnastika
A like:Trish (nes ji mano gyvenimo idealas),Mickie,Melina,Awesome Kong,Gail Kim.Randy Orton,Aj Styles,Jeff Hardy,The Miz,Johhny Moorison.
Stai tiek apie mane
klauskite jei ka ;]
A hate:Kelly,Layla,Maria,Victoria,Velvet Sky,Maryse,Yena (ta kiniete is ecw).John,HHH,Umaga.