Virtualus WWE pasaulelis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Virtualus WWE pasaulelis

Sveiki atvyke i virtualu WWE pasauleli, ) Registruojames tik divu ir wrestleriu vardais

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  

Apie Melina Perez

Go down 
5 posters
AutoriusPranešimas
Melina Perez

Melina Perez

Pranešimų skaičius : 69

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimePir. 06 02, 2008 5:10 pm

Esu zmogus kaip zmogus miegstu mustis kurti su Photoshop'u ar gimp'u, soktiSiekiu savo tikslo kuo tapti taciau tai tik svajone ir zinau ,kad tai tikrai 1000 % neissipildys ji susijusi su wwe ar Tnanu gerai baigiu cia svajot.....Dazniausiai musdamasi laimiu o jei tai yksta su klaSioku tai ji apsizliumba tad lieku nekalta  Laughing  gi pats norejo  Laughing  Mano pravardes:Emma,rOI_AMI,RoiAmiElimak,ami,wwe123.esu jautrus zmogus nes mano horoskopas fish tad del belenkokio sudo galiu pradeti pati verkti esu labai rupestinga ir nepalieku zmogaus bedoiMano trukumai:Per jautriPer daug imu viska i galva  Neutral Esu nepasikelusi nekenciu kaip is manes tyciojasi iskart tai isprendziu kumsciais..nekenciu kaip tyciojasi is mano dantu grotu Very Happy taip taip as turiu dantyse grotas tai plokstele ji labai idomi visi pa,mate pradeda zvngt ir spoksot i grotas :Dna siaip miegstu vasara,keliones,zygius,karus Very Happy nu kai gyncijies su kuom nors tik ne su geriausia drauge nesz tada lieku apsizliumbus esu netvirtu nervu  Mad  Mano pliusai:Esu grazi,tvarkynga(tik ne savo kamabryje),Sokanti,sportiska

Mano Pliusai:

Sportiska,Grazi
(na bent noriu save taip pavadinti,bet nekenciu zmoniu kurie save labai giria).

Noreciau lankyti burelius:Karate ir gimnastika

A like:Trish (nes ji mano gyvenimo idealas),Mickie,Melina,Awesome Kong,Gail Kim.Randy Orton,Aj Styles,Jeff Hardy,The Miz,Johhny Moorison.

Stai tiek apie mane Cool klauskite jei ka ;]

A hate:Kelly,Layla,Maria,Victoria,Velvet Sky,Maryse,Yena (ta kiniete is ecw).John,HHH,Umaga.
Atgal į viršų Go down
Matt Hardy

Matt Hardy

Pranešimų skaičius : 210

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimePir. 06 02, 2008 9:43 pm

Sveika atvykus Smile
Atgal į viršų Go down
Melina Perez

Melina Perez

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimePir. 06 02, 2008 10:07 pm

Sveikas ;]]
Atgal į viršų Go down
Melina Perez

Melina Perez

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimePir. 06 02, 2008 10:15 pm

BEJE KAS NORETU BUTI PER SI ZAIDIMA MANO VAIKINAS?
Atgal į viršų Go down
Triple H

Triple H

Pranešimų skaičius : 117

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimePir. 06 02, 2008 10:16 pm

Sweika Atwykus ;DDD
Atgal į viršų Go down
https://virtualus.forumlt.com
Triple H

Triple H

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimePir. 06 02, 2008 10:17 pm

Melina Perez rašo:
BEJE KAS NORETU BUTI PER SI ZAIDIMA MANO VAIKINAS?
Daug vaikinu yra lajswu ;DD ligtajs tik 1 pora yra RKO ir Maria...{Nepykit jei as klystu,bet man tjp atrodo} ;DDD
Atgal į viršų Go down
Mickie James
Admin
Mickie James

Pranešimų skaičius : 596

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimePir. 06 02, 2008 11:08 pm

Cha cha cha na ir prajuokinai Triple H lol! lol! lol! As ir RKO tikrai nesam pora Evil or Very Mad
Atgal į viršų Go down
Randy Orton

Randy Orton

Pranešimų skaičius : 73

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimeAntr. 06 03, 2008 8:21 am

Bet geri draugai Wink
Atgal į viršų Go down
Triple H

Triple H

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimeAntr. 06 03, 2008 10:27 am

Maria Kanellis rašo:
Cha cha cha na ir prajuokinai Triple H lol! lol! lol! As ir RKO tikrai nesam pora Evil or Very Mad
Tada atsiprasauu,kad suklydau Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Melina Perez

Melina Perez

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimeAntr. 06 03, 2008 6:02 pm

Tai kas noretu buti mano? Cool
Atgal į viršų Go down
Mickie James
Admin
Mickie James

Pranešimų skaičius : 596

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitimeAntr. 06 03, 2008 6:03 pm

Parasyk i tam skirta tema ten tikrai atsiras pasiulymu Wink
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Apie Melina Perez Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie Melina Perez   Apie Melina Perez Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Apie Melina Perez
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Apie: John Cena
» Apie Triple H
» Apie Maria
» Apie Ashley
» Apie:Randy Orton